Motorocasión Castelló supera totes les expectatives i torna a batre el seu rècord amb més de 400 operacions

El certamen castellonenc confirma un any més el seu potencial com a plataforma provincial de compra/venda de vehicles, en superar primera vegada en la seua història la barrera de les 400 operacions.

La dihuitena edició de Motorocasión Castelló, la Fira Provincial del Vehicle d’Ocasió, que ahir diumenge va tancar les seues portes després de quatre dies d’activitat, va tornar a batre per cinqué any consecutiu el seu rècord de vendes en aconseguir les 407 operacions confirmades, la qual cosa representa un increment d’un 11,8% respecte a les xifres de 2018.

El certamen castellonenc confirma un any més el seu potencial com a plataforma provincial de compra/venda de vehicles, en superar primera vegada en la seua història la barrera de les 400 operacions. Per aquest motiu, tant empreses expositores com organització es mostren molt que satisfetes amb els resultats obtinguts. Aquestes xifres, a més, es veuran incrementades al llarg dels pròxims dies quan es tanquen operacions que van quedar obertes a l’acabe de la fira.

Donada la caiguda continuada que el mercat automobilístic porta registrat al llarg dels últims nou mesos, aquestes dades provisionals superen àmpliament les previsions establides a l’inici de la fira i converteixen a aquesta edició de Motorocasión Castelló en la millor de tota la seua història.

Els resultats també s’han vist influïts per la constant afluència de gent durant els quatre dies de durada del certamen. El públic assistent, amb un clar perfil de comprador, ha permés d’aquesta manera mantindre l’activitat comercial al llarg de tot el certamen.

L’organització de la fira anunciarà a principis de juliol el balanç final de vendes, així com el volum de negoci total registrat en aquesta dihuitena edició que, com tots els anys, inclourà també les operacions iniciades en el certamen i que es tanquen al llarg de les dues pròximes setmanes.

Motorocasión Castelló compta un any més amb el patrocini de l’Ajuntament de Castelló. Tota la informació està disponible en la pàgina web www.motorocasióncastellon.com, en Facebook, en Instagram i en Twitter.

Publicitat