29.8 C
Valencia

Multat amb 4.000 euros un caçador que va maltractar una rabosa fins a la mort

La sanció de 4.000 euros és per a un home que, en el transcurs d'una cacera, va colpejar, va llançar contra el sòl, va trepitjar i va calcigar a una rabosa fins a provocar-li la mort.

- Publicitat -AVL

La sanció de 4.000 euros és per a un home que, en el transcurs d’una cacera, va colpejar, va llançar contra el sòl, va trepitjar i va calcigar a una rabosa fins a provocar-li la mort.

L’Associació Nacional per a la Protecció i el Benestar dels Animals (ANPBA) ha rebut una notificació del Govern d’Aragó en la qual se l’informa que ha sancionat amb multa de 4.000 euros a l’home que, en el transcurs d’una cacera a Osca, va colpejar, va llançar contra el sòl, va trepitjar i va calcigar a una rabosa fins a provocar-li la mort.

L’associació ha rebut la notificació este divendres, 14 de febrer, per part del Departament d’Agricultura del Govern d’Aragó, segons ha explicat en una nota de premsa.

Esta organització ha recordat que l’Audiència Provincial, en el seu acte de 5 d’abril de 2019, va qualificar de “molt desagradables i cruels” les accions d’este home, malgrat la qual cosa per produir-se l’agressió sobre un animal, “ara com ara, està fora de la seua cobertura de protecció” penal.

L’Audiència va assenyalar en el seu acte que la via penal quedava tancada “sense perjudici de les sancions administratives que procedisquen”. ANPBA ha manifestat que des d’un primer moment va considerar que els fets “no enquadraven en l’estricte tipus penal” pel que no va interposar denúncia penal, sinó únicament denúncia administrativa davant el Govern d’Aragó, el desembre de 2018.

L’Executiu autonòmic va iniciar un procediment sancionador el 23 de gener de 2019, queda en suspens fins a la resolució judicial ferma dictada per l’Audiència Provincial el 5 d’abril de 2019, després de la qual cosa, es va reprendre el procediment administratiu, que ha conclòs amb una multa de 4.000 euros a este home, que, segons ha donat a conéixer el Govern d’Aragó a ANPBA va procedir a “efectuar el reconeixement de la seua responsabilitat”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià