Comencen les obres de la pista multiesportiva a Alfafar

Esta actuació donarà resposta a una demanda veïnal del barri Sant Jordi.

Ja han començat les obres en la Plaça de Corts Valencianes d’Alfafar per a la instal·lació d’una pista multiesportiva per al goig dels més xicotets i xicotetes on podran practicar esports com el bàsquet i el futbol.

Esta iniciativa respon a les demandes del barri Sant Jordi i va lligada a altres actuacions d’urbanització i accessibilitat que es realitzaran durant els pròxims mesos. Entre estes futures actuacions estan la de millora de la Plaça Poeta Miguel Hernández on s’asfaltaran els carrers i s’adequarà l’accessibilitat en les voreres, també s’escometran treballs de millora en l’Avinguda l’Albufera, el carrer Sant Sebastià i la Plaça Vicente Blanch en les quals es millorarà l’accessibilitat a més del projecte de reforma i rehabilitació de la Biblioteca Municipal.

Solament estes actuacions acumulen més de mig milió d’euros d’inversió amb les quals l’Ajuntament d’Alfafar donarà resposta a les demandes dels veïns i veïnes del municipi demostrant el seu compromís amb la ciutadania i el seu constant esforç per millorar la qualitat de vida dels i les alfafarenyes.

: Valencià

Publicidad