Muñoz: “La lluita del Consell de Ximo Puig contra l’evasió fiscal ha permés recuperar més de 63 milions d’euros per a tots els valencians”

El portaveu d'Hisenda destaca que es continuarà reforçant la lluita contra l'evasió fiscal i que per a això "tenim eines com l'Agència Tributària Valenciana per a continuar combatent el frau i continuar recuperant diners per a reforçar els serveis públics".

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE i portaveu d’Hisenda en Les Corts Valencianes, Jose Muñoz, ha assenyalat que “la lluita del Consell de Ximo Puig contra l’evasió fiscal ha permés recuperar més de 63 milions d’euros per a tots els valencians”. En este sentit, el portaveu d’Hisenda ha indicat que els diners recuperats “ajuda a reforçar la sanitat, l’educació i els serveis socials de tots i totes”.

Així mateix, Muñoz ha destacat que “continuarem reforçant la lluita contra l’evasió fiscal perquè és la màxima expressió d’insolidaritat”. “Es posaran en marxa eines com l’Agència Tributària Valenciana per a continuar combatent el frau i continuar recuperant diners per a reforçar els serveis públics” ha explicat.

El portaveu d’Hisenda també ha volgut recordar com la lluita contra l’evasió fiscal va estar abandonada per part dels anteriors governs del Partit Popular que també “feien pagar a les rendes mitjanes i baixes molt més que en la resta d’autonomies” mentre “aplanaven el camí i els demanaven un esforç molt de menor a les rendes altes”. “Amb la reforma fiscal d’este Consell els valencians paguen avui menys imposats i les rendes més altes fan una major contribució per a ajudar al conjunt de la societat” ha indicat Muñoz.

Finalment, el dirigent socialista ha reiterat que “per a millorar l’Estat del Benestar, hem de consolidar i ampliar el sistema fiscal progressiu”. “Si existeix un sistema fiscal regressiu, és aquell que no combat el frau” ha conclòs.

ValenciàEspañol