Muñoz: “Les contínues mentides de Bonig només busquen tapar els draps bruts del seu propi partit”

El secretari d'Organització assenyala que "el PP l'única cosa que vol és ocultar que a causa de la seua mala gestió el banc públic valencià ha perdut més de 500 milions d'euros"

“Les contínues mentides de Bonig només busquen tapar els draps bruts del seu propi partit”, així ha respost hui el secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, a les declaracions de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig. El dirigent socialista ha indicat que “les falsedats del PP cada dia només són un escut perquè no es parle que es troben a la deriva”. Així, Muñoz ha insistit que “el PP només busca allargar les seues manipulacions i embrutar el nom del president Ximo Puig amb la intenció d’evitar que es destape que el seu partit es troba en un procés de descomposició”.

“No permetrem que s’embrute el nom del president Ximo Puig”, ha advertit Muñoz, qui ha valorat la trajectòria política del president de la Generalitat i ha destacat “el treball honest que ha realitzat durant més de 30 anys en les institucions públiques”, alguna cosa que, recorda Muñoz “no poden dir el mateix la llarga llista de personalitats del PP, entre la qual es troben tres expresidents i diversos exconsellers”.

PublicitatAVL

Respecte a la venda del crèdit tòxic de l’Institut Valencià de Finances (IVF), Muñoz ha explicat que “es tracta d’una operació que s’ha realitzat des de la més absoluta transparència i legalitat” i ha recordat que “aquest deute naix del resultat dels anys de nefasta gestió del PP en el banc públic valencià”. “El PP sap que l’operació realitzada per part de l’IVF és impecable” i “l’única cosa que volen és ocultar que a causa de la seua mala gestió el banc públic valencià ha perdut més de 500 milions d’euros”.

Finalment, el secretari d’Organització dels socialistes valencians ha destacat que “ara els valencians i valencianes tenen un Govern que actua amb màxima transparència”. “L’obscurantisme ja va acabar amb la finalitat de l’era del PP en les institucions”, ha assegurat Muñoz, qui ha asseverat que “aquesta ja no és l’època en què s’utilitzaven sense descaradura els mitjans de comunicació, tal com va succeir amb l’expresident Eduardo Zaplana, qui amb els diners de tots els valencians i valencianes va intentar crear un grup mediàtic afí al PP en 2002″.

Esta publicació està disponible en : Valencià