domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els treballs del Museu de les Falles de Borriana continuen dins del termini previst

Serà allí on els mestres i artesans, Xavi Ribes, Juan Manuel Castelblanque i Rosa Blasco s'encarregaran, amb l'ajuda dels alumnes, de posar-los a punt reparant els desperfectes ocasionats pel pas del temps.

Els treballs d’adequació de l’espai destinat a seu expositiva de les falles de la Borriana, continuen dins del termini previst. Amb la instal·lació elèctrica pràcticament acabada, la passada setmana es varen retirar alguns ninots, que encara quedaven en la sala i varen ser traslladats al taller on els alumnes del Modul Superior d’Artista Faller i Construcció d’Escenografies, realitzen les seues pràctiques.

Serà allí on els mestres i artesans, Xavi Ribes, Juan Manuel Castelblanque i Rosa Blasco s’encarregaran, amb l’ajuda dels alumnes, de posar-los a punt reparant els desperfectes ocasionats pel pas del temps. Paral·lelament, en la zona destinada a exposició es varen instal·lar els vinils per a adequar la llum a la sala i ha començat també la posada en funcionament dels aparells tecnològics dels quals disposarà el museu, així com les vitrines i elements expositius.

Tot i no haver-hi una data exacta per a l’apertura, el president de la Federació de les Falles de Borriana, Salvador Doménech es mostra satisfet pel “bon ritme que han agafat les obres i pel fet que una aspiració tant de temps anhelada pel col·lectiu faller de Borriana, és ja una realitat de la qual ben aviat podrem gaudir”.

Últimas noticias

Contenido relacionado