El Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda ha rebut 4.509 visites més que en 2017

El nombre d'assistents, 20.408, ha augmentat un 28,4% respecte a l'any 2016 i des de 2007 no s'aconseguia una xifra rècord.

El Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda ha rebut un total de 20.408 visites durant 2017, 4.509 més que l’any 2016. Aquest creixement ha sigut significatiu en quasi totes les franges d’edat, tipologia de visitants i lloc de procedència. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, afirma que “aquests resultats són molt positius per a la ciutat, cada vegada més persones s’acosten a conéixer Onda i el seu ampli patrimoni monumental, natural i cultural. A més, demostren que estem treballant bé, ja que, des de 2007 que no s’aconseguia una xifra rècord i aquell any van ser 19.920 persones les que van visitar aquestes instal·lacions”.

L’augment produït en 2017 ha estat propiciat principalment pel gran creixement de grups en les activitats educatives i de visites de grups de gent gran. De les 20.408 persones que s’han acostat a visitar el museu en 2017, 777 d’elles han sigut estrangers, mentre que 11.824 procedien d’altres localitats del país. Ximo Huguet assenyala que “l’impuls turístic que estem donant-li a la ciutat està donant els seus fruits, perquè gran part dels visitants han vingut d’altres municipis. El nostre objectiu és que el turisme a Onda es convertisca en una altra font econòmica per als onders”.

PublicitatAVL

El primer edil conclou que “a Onda vivim el turisme, estem en un enclau privilegiat i la nostra ciutat té molt que oferir, per açò hem de valorar aquestes virtuts, per a fer-nos atractius per a possibles turistes que vulguen conéixer-nos. En 2018, seguirem avançant cap a una ciutat millor que siga més atractiva per als visitants, rehabilitant el nostre patrimoni, com l’antiga fàbrica de la Campaneta amb els Fons Feder de la Unió Europea, que se sumarà a l’oferta turística de la localitat”.

 

Esta publicació està disponible en : Valencià