27 C
Valencia

El Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ d’Onda rep els projectes premiats en la 44 edició dels Alfa d’Or

L'espai-col·lecció Alfa d'Or actiu des de 2013 custòdia els productes ceràmics innovadors premiats en Cevisama.

- Publicitat -AVL

El Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ d’Onda va rebre ahir els quatre projectes ceràmics premiats en la 44é edició dels Alfa d’Or en Cevisama perquè en sigueu custodis i exposició. Així, les propostes guardonades de les empreses Coloronda, Argenta, Efi-Cretaprint i el projecte conjunt de les signatures Neos Additives, Azuliber i Bestile ja es poden descobrir en el museu, referent a Espanya de la tradició i innovació en el sector ceràmic.

En l’acte, que ha sigut presidit per l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, i pel president de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre, Alfredo González, han participat els representants de les empreses premiades al costat dels integrants del Consell Local de la Ceràmica.

Ballester ha agraït el seu encomiable treball a les empreses: “si este sector ha aconseguit generar tanta riquesa en la nostra terra, no és per casualitat, es deu al talent, al treball i a l’obstinació per millorar sempre dels nostres empresaris. Valors que vam aprendre d’aquells pioners que van veure en la manufactura de l’argila un futur prometedor. I valors que resulten més necessaris hui que mai per a afrontar amb valentia i determinació esta crisi sanitària i econòmica que estem patint”.

Al costat del sector ceràmic

A més, Ballester ha posat al servei del sector els recursos i iniciatives impulsades per l’Ajuntament. “Comptem amb vosaltres per a vestir amb ceràmica totes les obres de #OndaBonica. Disposeu d’avantatges fiscals i ajudes per a la contractació d’aturats de fins a 4.500 euros. Posem al vostre servei l’agència de col·locació i formació a la carta ‘Onda Inserida’. I podeu comptar amb tots els avantatges competitius que us ofereix el nostre parc empresarial”.

La primera edil ha confluït la seua intervenció al·legant que “junts assumim el repte de convertir la nostra ciutat en referent en innovació ceràmica i focus d’atracció del millor talent professional vinculat al sector. I per això posem a la vostra disposició les nostres eines”.

Espai-col·lecció Alfa d’Or

Cal recordar que l’espai-col·lecció Alfa d’Or està actiu des de 2013 en les instal·lacions museístiques, i custòdia el 70% de productes ceràmics innovadors des de 1977 fins a l’actualitat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,779FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià