martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Museu Valencià d’Etnologia organitza visites guiades per conèixer la indumentària tradicional valenciana

Amb motiu de la imminent celebració de la festa de les Falles, el Museu Valencià d’Etnologia, dependent de la Diputació de València, ha organitzat una sèrie de visites guiades gratuïtes a l’exposició temporal Inventant la tradició. Indumentària i Identitat, a càrrec del comissari de la mostra, Xavier Raussell.

Les visites començaran el 9 de març i s’estendran fins al divendres 17 de març, realitzant-se dues passades, un en horari de matí, a les 12.00 hores, i un altre a la vesprada, a les 17.30 hores. El diumenge 12 de març tan sols se celebrarà la visita guiada en horari vespertí, i el dilluns 14 de març el museu romandrà tancat.

La mostra Inventant la tradició. Indumentària i Identitat ofereix una reflexió sobre la moda i la indumentària tradicional valenciana. En un recorregut cronològic que s’inicia en el segle XIX i finalitza en la dècada de 1980. En la mateixa es mostren conjunts i peces de moda internacionals, indumentària popular i festiva, acompanyades d’objectes i documents que ajuden a comprendre la conformació d’una de les icones més significatives de la cultura valenciana.

Per a efectuar la reserva i participar en aquestes visites guiades restringides a grups d’un màxim de 25 persones és necessari remetre un correu electrònic a l’adreça muvaet@dival.es, o bé telefonar al 963 883 578, indicant el nombre de persones a participar. També es pot acudir sense inscriure’s, sempre que queden places disponibles.

Últimas noticias

Contenido relacionado