15:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Museu Valencià d’Etnologia presenta el Festival Etnomusic 2017

Després de l’èxit de la darrera edició del 2016 en la qual s’esgotaren les entrades de tots els concerts, el Museu Valencià d’Etnologia, dependent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, presenta el Festival Etnomusic 2017. Una proposta musical que forma part dels cicles d’activitats culturals que organitza el museu cada any al voltant de la cultura tradicional i la diversitat cultural. El projecte pretén presentar música tradicional valenciana amb plantejaments moderns i actuals; mostrar propostes musicals de diferents llocs d’Espanya i del món, sempre vinculant el caire tradicional amb noves lectures musicals.

Enguany el festival creix fins als huit concerts –tots en dijous–, des del 27 d’abril fins al 15 de juny, en un programa compost per tres grups valencians –Efren López Quartet, Mara Aranda i Xirimita Trad Project–, el canari Benito Cabrera i el gallec Davide Salvado i tres grups internacionals: Kilema (Madagascar), Ramiro Naka (Guinea Bissau) i Mara de Portugal

Com en l’edició anterior els concerts es realitzaran en el Museu Valencià d’Etnologia –patis del Centre Cultural la Beneficència–, a partir de les 20:15 hores.

Últimas noticias

Contenido relacionado