El MUT! Castelló acomiada la cinquena edició amb els aforaments complets

Les obres de gran format i les apostes més íntimes han conviscut en una edició centrada a remarcar que la cultura és segura.

Els espectacles de divendres, dissabte diumenge del MUT!, Festival Internacional d’Arts Escèniques sense Text han estat tot un èxit d’assistència, a més de complir tots els protocols i mesures de seguretat establertes en espais oberts. La cinquena edició del festival, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, ha tingut com a objectius remarcar que la cultura és segura i que el públic pot i podrà gaudir amb totes les garanties de les propostes d’este tipus.

Obres de gran format i una espectacular posada en escena, com Flotados o La Tortuga de Gaugin, han conviscut en la programació amb altres espectacles amb una proposta més íntima que han fet d’esta programació del MUT! “una oferta diversa, carregada de qualitat i de singularitat i que ens han permés, un any més, acostar estrenes de peces multipremiades al públic de Castelló”.

Així ho ha explicat l’edil de Cultura, Verònica Ruiz, qui ha reconegut que esta edició del festival ha sigut “molt important per al sector i per als seus professionals i una oportunitat per a demostrar que tenim la capacitat d’organitzar esdeveniments segurs i amb protocols molt estudiats per tal que els i les assistents només hagen de pensar a gaudir de l’espectacle”.

Ruiz ha assistit a la tercera i última jornada del festival acompanyada pel president de Reciplasa, Ignasi Garcia. L’entitat ha col·laborat amb l’àrea de Cultura per poder portar este l’espectacle ‘Amagatalls secrets’ de la companyia Escandall Teatral, a esta edició del MUT!. La peça aspira a conscienciar sobre la importància de cuidar el medi ambient amb el reciclatge i fa una crítica a l’ús i abús del plàstic en el sistema de consum actual.

El festival ha posat punt final a esta cinquena edició amb l’espectacle ‘Rien à dire’ de la companyia Leandre Clown. Abans, espectacles com ‘Sorriso’, ‘Avec le Temps’ o ‘Isla’ ha omplert la programació de la tercera jornada d’un MUT!, que s’ha acomiadat amb l’objectiu de superar-se en la pròxima edició.

CatalanSpanish