```
martes, 23 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Desmantellat a Mutxamel un punt de venda familiar de cocaïna

Detingut un matrimoni i el seu fill per vendre cocaïna a Mutxamel.

La Guàrdia Civil ha desmantellat a Mutxamel un punt de venda familiar de cocaïna després de detenir el pare, de 67 anys, que ja ha ingressat a la presó, la mare, de 66 anys, i el fill, de 21 anys. En el registre de l’habitatge els agents van confiscar 162 grams d’esta substància, un revòlver detonador, dos escopetes, una tasser i 149 cartutxos de munició real, segons han informat fonts de l’Institut Armat.

L’operació es va iniciar quan agents de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil que realitzaven un punt de verificació en la localitat alacantina de Mutxamel van donar l’alt a un vehicle al conductor del qual li van confiscar 10 grams de cocaïna, repartits en 14 embolcalls individuals per a la seua venda, així com 145 euros fraccionats en bitllets de divers valor.

La detenció del vehicle es va produir perquè els agents tenien ja indicis que el conductor durant tot l’estat d’alarma s’estava dedicant a la distribució de substàncies estupefaents. De fet, esta mateixa persona ja va ser detinguda fa tres anys per intentar introduir, juntament amb la seua dona i un dels seus fills, diverses quantitats d’heroïna i haixix en un centre penitenciari on es trobava intern un altre dels seus fills.

Esta vegada, durant el registre de l’habitatge es van confiscar 162 grams de cocaïna de gran puresa, 7,5 grams d’haixix, 4 bàscules de precisió, material per al tractament de la droga i la seua distribució, 149 cartutxos de munició real 9 mil·límetres parabellum, un revòlver detonador, dos escopetes d’aire comprimit, una pistola elèctrica de 50.000 volts, un defensa policial i 3.700 euros en bitllets fraccionats.

Estes confiscacions van derivar en la detenció tant de la persona interceptada en el dispositiu de control, un home espanyol de 67 anys, així com de la seua dona i el seu fill, pels suposats delictes de tràfic drogues, pertinença a grup criminal i tinença il·lícita d’armes, aconseguint així desarticular per complet un dels punts de venda de cocaïna més actius de la comarca.

Després de passar a disposició judicial, es va decretar l’immediat ingrés a la presó sense fiança de l’home, mentre que la dona i el fill van ser posats en llibertat amb càrrecs.

Últimas noticias

Contenido relacionado