El Nadal de Castelló tindrà ‘mercaet’ i atraccions pels més menuts

L'ajuntament obri l'oferta per la instal·lació de set espais infantils en via pública, entre atraccions de fira i unflables i cinc llocs de venda ambulant a l'avinguda Rei En Jaume

A no ser que empitjoren les circumstàncies sanitàries de la Covid, de moment, sembla que a Castelló s’instal·laran les atraccions infantils i les “paradetes nadalenques” de l’avinguda del Rei En Jaume, encara que en un període més curt que anirà del 31 de desembre al 6 de gener.

Almenys eixa és la idea de l’ajuntament que ha ofertat hui les ubicacions en via pública per estes instal·lacions. Respecte a l’entreteniment infantil, seran els habituals ubicades a la Plaça Maria Agustina, La Plaça Fadrell, davant del Corte Inglés i així fins a completar els set punts que ompliran unflables i atraccions mecàniques tradicionals de fira.

D’altra banda, a l’avinguda del Rei En Jaume també ixen els cinc punts de venda ambulant on s’instal·len les conegudes “paradetes de Nadal”.

La previsió, que el portaveu de l’equip de govern ha reiterat, es complirà “si les circumstàncies sanitàries ho permeten”, xoca un poc amb la clausura feta recentment dels espais de jocs infantils, per això, López ha reconegut que “serie un absurd autoritzar la instal·lació d’estes atraccions i que els parcs seguiren tancats” amb la qual cosa, deixa una porta oberta a què esta mesura poguera obrir-se.

CatalanSpanish