Arranca la campanya “Gaudeix del Nadal al Comerç Local d’Alfafar”

La campanya inclourà tant programació per a les i els més xicotets, amb jocs i la visita de Papà Noel.

PublicitatAVL

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local de (ADL), torna a organitzar un any més la campanya “Gaudeix del Nadal al Comerç Local d’Alfafar”, una iniciativa municipal que busca posar en valor els valors únics del comerç de proximitat, especialment durant les festes nadalenques.

D’esta forma, l’ADL, amb la col·laboració de Mercat Municipal i l’Espai Jove, ha preparat una programació especial sota l’etiqueta “Nadal al Comerç Local” i que s’integra per primera vegada dins de la programació local de Nadal.

PublicitatRovira  

Entre les novetats, destaca l’organització de la primera “Marxa del Nadal” el 27 de desembre, un macro esdeveniment lúdic i esportiu en el qual veïns, veïnes i visitants recorreran amb les seues millors disfresses nadalenques els carrers de la localitat, per a participar en els sortejos de regals que realitzaran comerciants locals i gaudir d’un bon berenar nadalenc, música i animació. Així mateix, l’esdeveniment tindrà un marcat caràcter solidari, ja que per a obtindre un dorsal els participants entregaran un quilo d’aliments no peribles a l’Associació Càritas.

Per part seua, els més xicotets i xicotetes tenen una cita amb el nou “Sambori del Nadal”, una jornada amb jocs gegants de nadal i la visita de Papa Noel el dia 23 de desembre, entre altres sorpreses patrocinades per Comerç Alfafar.

També les i els joves del municipi poden participar en els nous “Tallers juvenils de Nadal” impartits per comerciants locals en el Espai Jove, que busquen acostar l’activitat comercial de proximitat entre el públic més jove.

A la campanya se suma Mercats d’Alfafar amb activitats i tallers tant a l’entorn del Mercat Municipal com dels mercats ambulants del barri Orba i de la Plaça de l’Ajuntament.

Per part seua, Acypal ha preparat grans descomptes per les compres realitzades en els comerços associats: se sortejaran 50 vals descompte per valor de 30 euros per a les compres nadalenques.