L’espectacle “La bella i la bèstia” dona la benvinguda a ‘El Nadal Familiar’ de Godella

Tatiana Prades, regidora de Cultura de Godella, va mostrar la seua alegria per la gran acceptació d'esta representació.

L’espectacle “La bella i la bèstia” va donar el tret d’eixida a la campanya cultural ‘El Nadal Familiar’, que ha programat l’Ajuntament de Godella perquè les persones més joves de la localitat gaudisquen de les festes nadalenques en el municipi.

La cita, que va esgotar entrades fa setmanes, va tindre un gran acolliment per part de la ciutadania de Godella, ja que xicotets i adults van gaudir d’un esdeveniment que va enamorar a totes les persones assistents.

Tatiana Prades, regidora de Cultura de Godella, va mostrar la seua alegria per la gran acceptació d’esta representació: “Estem molt contents per la complicitat de les persones que van assistir a viure “La bella i la bèstia”. Encara queden molts esdeveniments que segur que fan que este Nadal siga especial per a tota la ciutadania”.

“Tots els esdeveniments que hem programat durant la campanya nadalenca estan pensats perquè tots tinguen l’oportunitat de divertir-se i assaborir estes festes. Per això, pensem que ‘El Nadal Familiar’ atraurà persones de totes les edats i gustos a les nostres instal·lacions”, va finalitzar la regidora.

Lo más leído

CatalanSpanish