El Nadal també arriba als horts d’oci municipals de Borriana

L'Associació d'Usuaris d'Horts d'Oci de Borriana ha volgut animar els usuaris a engalanar les seues parcel·les amb motius nadalencs.

L’Associació d’Usuaris d’Horts d’Oci de Borriana, en este any tan difícil, a través del seu president, Salvador Bodí, i de la junta directiva ha volgut animar els usuaris a engalanar les seues parcel·les amb motius nadalencs. Encara que n’han sigut només uns pocs, els qui han secundat la proposta, el regidor delegat de la Gent Major, Hilario Usó, els ha agraït la iniciativa perquè “els pocs que ho han fet es mereixen la nostra consideració”.

Hilario Usó ha manifestat el seu desig que l’any que ve “en siguen molts més i que es puguen qualificar i lliurar premis”, per la qual cosa els ha animat que seguisquen “amb este ambient cordial i participatiu” i ha assegurat per a 2021 “tres premis si esta iniciativa continua”.

Els horts d’oci municipals situats a Novenes, a la vora de la carretera del Grau, tenen 42 parcel·les, de les quals 41 són utilitzades per gent major pensionista i amb més de 60 anys. Estos horts socials el sistema de producció dels quals és ecològica i tradicional serveixen per al gaudi dels seus usuaris i, alhora, per a fomentar els beneficis socials, educatius, formatius i de divulgació que es desenvolupen.

CatalanSpanish