6.3 C
Valencia

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Gabinet de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Sagunt ha editat la ja clàssica Carta als Reis d’Orient amb la Diputació de València i en col·laboració amb altres 28 ajuntaments valencians integrats en l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA) i la Xarxa de Serveis Lingüístics Valencians.

Es tracta d’una nova edició de disseny atractiu i actual que any rere any és una delícia per als xiquets i xiquetes de Sagunt i del Port de Sagunt. Com en els últims anys, es distribuiran 9.000 cartes a les escoles de primària. La carta inclou en la part interior dibuixos amb vocabulari bàsic en valencià i un espai perquè els xiquets i xiquetes facen les seues peticions personals a Melcior, Gaspar i Baltasar. També inclou uns apartats més solidaris amb bons desitjos i millores per a la ciutat i per al món.

La regidora del Gabinet de Promoció del Valencià, Maria Josep Soriano, ha destacat el paper de la carta en els col·legis: «Des de sempre, la Carta als Reis ha sigut un exercici de lectura i escriptura utilitzat en les escoles que, a més, ha estat molt significatiu per als xiquets i xiquetes. Des del Gabinet de Promoció del Valencià volem contribuir a mantenir eixa il·lusió textual en valencià amb unes cartes amenes i que incentiven els valors positius».

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,567FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià