‘Nadalàndia’ arriba a Vila-real perquè tota la familiar gaudisca de les vacances

Nadalàndia es renova i obri a les famílies amb una innovadora proposta dinàmica que integra 21 associacions de Vila-real en el Centre de Congressos, Fires i Trobades.

Vila-real celbrara, ‘Nadalàndia’, un parc infantil, que combina un ampli ventall d’activitats, que suposen una alternativa d’oci familiar ideal per a les vacances.
Com cada any, el Centre de Congressos, Fires i Trobades acollirà la iniciativa, tot i que amb un innovador format en el qual participen activament 21 associacions de la ciutat. La regidora de l’àrea, Gemma Gil, ha explicat que “el nostre objectiu és fomentar el temps en família i entre els joves de la nostra ciutat durant les festes de Nadal”.
“Un moment de vacances on la diversió va de la mà de la convivència, l’aprenentatge, fer nous amics i potenciar amistats”, indica, “per açò hem plantejat Nadalàndia com un lloc de trobada entre els joves i les associacions juvenils per a crear un vincle d’unió amb les associacions locals”.
Un innovador format “en línia amb els objectius de desenvolupament sostenible que marquen les Nacions Unides, on s’uneixen música, espectacles, esports, aventura, tecnologia i medi ambient per a posar a l’abast dels veïns un ventall d’activitats que suposen una alternativa d’oci saludable i positiva, amb activitats participatives que converteixen els assistents en els autèntics protagonistes”, assegura.
Del 27 al 30 de desembre, en horari de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.30 hores, el recinte acollirà tot tipus d’activitats organitzades per l’associació ACAHD de capoeira, el Club Handbol Vila-real, el Club Patí Ciutat de Vila-real, Maykun, l’Associació Esportiva Cultural i Arts Marcials, el Club Espeleològic Vila-real i el Club Snow-Skate Vila-real, en l’àmbit esportiu. També organitzaran activitats tecnològiques els membres de PINT i Con+Futuro, als quals se sumaran altres entitats juvenils i culturals com JuCar, Filles de Maria del Rosari, OtakUniverse, Otaku Onda, Orión, Creu Roja Joventut o Sambalea. També col·laboraran la Fundació Manantial, Protecció Civil, la Ràdio Espai Jove i les escoles municipals de teatre i dansa.
Per a acostar Nadalàndia a la ciutat, l’autobús urbà pararà també davant el recinte durant els quatre dies seguint el seu recorregut i horari habitual.

 

CatalanSpanish