25.1 C
Valencia

Naiara Davó anuncia la seua candidatura per a “un Podem fort com a actor determinant en la reconstrucció”

Naiara Davó anuncia la seua candidatura per a liderar Podem.

- Publicitat -AVL

Naiara Davó anuncia la seua candidatura per a liderar Podem i construir un partit “fort com a actor determinant en la reconstrucció econòmica i social del País Valencià” després de la crisi del coronavirus.

“El compromís de Podem és no deixar ningú arrere. Podem ha de seguir unit per a liderar la reconstrucció de la nostra terra”, manifesta en un comunicat com a síndica en Les Corts i “líder natural de Podem”.

Davó dona este pas a la secretaria general amb tres objectius: unitat i estabilitat de l'”espai polític del canvi”, defendre que Podem i Podemos seguisquen governant per a ampliar les mesures de l’escut social i liderar la reconstrucció i construir un Podem fort que siga l’actor determinant de la reconstrucció social i econòmica.

Fins aleshores, sosté que la Covid-19 ha inaugurat un nou context polític a tots els nivells: “Estem travessant els moments més durs com a país. Milers d’espanyols han perdut la vida deixant una ferida profunda en el nostre poble. La devastació econòmica que està deixant la batalla està sent la més intensa d’este XXI”.

Durant la gestió d’esta crisi, Davó destaca que juntament amb la resta de dirigents de Podem ha “assumit el lideratge per a construir un escut social fort que garantisca la protecció de les majories”.

Valora el paper de Podem per a impulsar mesures “pioneres” en la defensa del dret a l’habitatge, en la Conselleria d’Arquitectura Bioclimàtica de Rubén Martínez Dalmau: “Mentre el 2008 es desnonaven famílies, el 2020 s’han prohibit els desnonaments, s’han suspés els pagaments dels lloguers en el parc públic i s’han aprovat ajudes de fins a 650 euros per a famílies vulnerables”.

En la mateixa línia, l’aspirant ressalta l’ingrés mínim vital i “la inversió més gran pública en democràcia, 200.000 milions d’euros” per part de Podem en l’àmbit estatal, dins del Govern central compartit amb el PSOE.

I reivindica: “L’any 2019, Podem va assumir ser un actor de govern per a completar el canvi iniciat el 2015 amb el primer pacte del Botànic”, juntament amb PSPV i Compromís. “Ara, Podem ha de ser l’actor determinant en la reconstrucció de la nostra terra. Unitat, compromís i futur”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,614FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià