Naix Edify.es per vendre pisos a València a través de la realitat virtual

Edify crea una nova plataforma de realitat virtual per a vendre propietats de luxe a la ciutat a través de la realitat virtual.

El Hub d’Inversió Immobiliària de València acaba de llançar Edify.es, una nova plataforma de realitat virtual creada per a vendre propietats de luxe a la ciutat a través de la realitat virtual.

L’empresa selecciona habitatges singulars en les principals zones de València, desenvolupa un projecte de reforma amb compromís de preu tancat, recrea el resultat futur mitjançant la realitat virtual i accelera la seua venda a través de la seua xarxa d’immobiliàries.

Rovira  

En el seu primer mes d’operacions, Edify.es ha signat ja amb huit propietaris la venda i recreació dels seus habitatges, i espera pujar a 50 abans que concloga l’any.

Tota la inversió prèvia necessària per a la comercialització dels pisos i les cases és a càrrec de Edify, evitant així sobrecostos innecessaris als propietaris.

Edify únicament capta per a la seua web propietats en zones d’alta demanda, la qual cosa permet reduir la incertesa quant als temps de venda.

“Hem creat Edify per a utilitzar la tecnologia com a vehicle per a vendre pisos de segona mà com si foren nous, en un temps rècord. Ara, estem captant noves propietats per a ajudar els venedors de València abans que arribe la desacceleració”, explica Carlos Peiró Rees, impulsor de Edify.

Les tres bases tecnològiques d’aquest nou concepte són la realitat virtual, la digitalització d’espais i el big data, que permet pressupostar reformes en temps real.

A diferència dels models tradicionals, i al més pur estil de les plataformes proptech dels Estats Units, tots els immobles i propietats singulars oferits per Edify inclouen un projecte d’interiorisme i de reforma.

Durant els últims 12 mesos, Edify ha estat testant el model i ha arribat a la conclusió que utilitzant aquesta tecnologia en adquirir els immobles amb projecte tancat de reforma, els compradors poden estalviar-se fins a un 15% del cost i negociar la seua hipoteca amb major facilitat, i els propietaris poden vendre’ls en una fracció del temps.

Amb molts analistes parlant d’una desacceleració del mercat secundari, considerem que el parc immobiliari de València necessita una espenta perquè els propietaris puguen vendre els seus immobles amb cert grau de rendibilitat, i per a això necessitem tirar mà de la tecnologia”, explica Peiró Rees.

L’ús de la tecnologia permetrà comercialitzar les propietats i els projectes davant inversors estrangers que poden acollir-se a la política de golden visa.

Edify.es té previst expandir la seua operació a Madrid i Barcelona en els primers tres mesos del 2020.

“Volem recuperar l’aspecte aspiracional que anhelen aquells que busquen viure en el centre de les grans ciutats, i permetre’ls gaudir del procés de compra d’un nou pis com si estigueren adquirint obra nova”, afigen fonts de Edify.

El Hub d’Inversió Immobiliari, inclou la plataforma de finançament col·lectiu online Bricks & People, l’agència Callaghan Immobiliària (que va vendre més de 80 habitatges en l’últim any) i The Brick Lobby, un club d’inversors immobiliaris. És igualment l’organitzador de l’esdeveniment Proptech València.

Està enfocat a ampliar el nombre d’inversors que poden beneficiar-se de l’actual situació del mercat immobiliari i facilitar alternatives de finançament als professionals del sector.

PublicitatJuega Limpio Orihuela