Nani abandona el València i torna al Sporting de Portugal a cost zero

El València no comptava amb el jugador per a la pròxima temporada

El davanter portugués Luis Nani (d) disputa una pilota durant un partit en la seua etapa en el València. EFE/Arxiu

L’extrem portugués Luís Carlos Almeida da Cunha, Nani, va ser presentat este dimecres com a jugador del Sporting de Portugal, club en el qual es va formar i al que arriba a cost zero després de dues temporades vinculat al València.

En un comunicat remès al mercat, el club lisboeta va informar de la contractació de Nani per a les dues pròximes temporades, a cost zero i sense clàusula de rescissió. Després de cedir-li a la Lazio la passada campanya, el València no comptava amb Nani per a la pròxima temporada i per açò li havia concedit un permís extra perquè no s’incorporara de moment a la pretemporada de l’equip i facilitar-li així les gestions per a cercar un nou club.

Nani, de 31 anys, es va formar en el Sporting de Portugal, club que va abandonar en 2007 per a posar rumb al Manchester United, on va jugar durant set temporades i mitja.

El club anglés li va cedir al Sporting en 2015 i després li va traspassar al Fenerbahçe, equip amb el qual va jugar un any abans de fitxar pel València.

L’extrem, originari de Cap Verd, compta amb 112 internacionalitzacions amb la selecció de Portugal, amb la qual es va proclamar campió en l’Eurocopa de 2016, encara que es va quedar fora de la convocatòria per al Mundial de Rússia.

Publicitat