Natalia Collazos ja llueix la banda verda com a Reina Infantil de la Magdalena 2019

La reina, dames i madrines van rebre amb il·lusió les bandes acreditatives en el Teatre Principal de Castelló de la Plana.

Fotografia: Ediciones Digitales Muphy

Una imposició de bandes plena d’emocions i somnis acomplits. Natalia Collazos va viure plena d’emoció el moment en el que l’alcaldessa Amparo Marco l’imposava la banda verda com a representant infantil de les festes de la ciutat i terme de Castelló. La Reina Infantil Natalia Collazos, filla d’una familia amb una màxima implicació festera, viu un somni que tenia tota la seua família, tots persones molt implicades especialmente en el món de les gaiates.

Rovira  

L’honor de portar-li la banda i col·locar-li l’agulla va ser per a Rocío Querol, que va ser amb ella dama de la ciutat. Aisha Beyoncé Botea, Gal·la Calvo, Nagore García, Noelia Hernández, Lledó Manjavacas i Balma Morilla van rebre les bandes com a Dames de la Ciutat i companyeres d’un viatge ple d’emocions.

Tant l’alcaldessa com Noelia Selma van fer també la impossició de les 19 madrines infantil: Marta Muñoz, de Brancal de la Ciutat; Marina Doñate, de Fadrell; Sofía Sancho, de Porta del Sol; Noa Pascual, de l’Armelar; Laia Clausell, de Hort dels Corders; Natalia Espada, de Farola-Ravalet; Yaiza Campesino, de Cor de la Ciutat; Martina Madero, de Portal de l’Om; Marta Ferrando, de l’Espartera; Lidia Bellés, del Toll; Paula Marín, de Forn del Pla; Lucía Benítez, de El Grau; María Peralta, de Sensal; Emilie Fajardo, de Castàlia; Natalia Queral, de Sequiol; Issis Moliner, de Rafalafena; Naiara Mercado, de Tir de Colom; Rosa Ribes, de Crèmor i Lucía Hurtado de la Cultural.

Els presidents infantils també van rebre els honors correspondents, una figura a la que cada any se l’intenta donar més protagonisme. Marcos Prades, de Bancal de la Ciutat; Manel Manseco, de Farola-Ravalet; Quimey Cubedo, de Portal de l’Om, Pablo Germán, de El Toll; Nacho Boix, de El Grau, Marc Osorio, de Sequiol; Jesús Ortega, de Rafalafena; Alejandro Estopiña, de Tir de Colom i Alván Pérez, de la Cultural.

L’acte va destacar també per la seua celeritat. El fet d’imposar bandes al temps que les xiquetes arribaven va fer que una nit tan màgica no se fera llarga i pesada sense restar pes al protocol.

PublicitatJuega Limpio Orihuela