Benlloch es reuneix amb els implicats en l’elaboració del pla especial de neteja de Vila-real

La reunió ha servit per a perfilar els detalls del pla especial, a partir del treball desenvolupat per l'equip d’Avalem Joves +.

458

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha presidit aquest matí una reunió de coordinació dels regidors, tècnics i equip implicats en l’elaboració i implementació del pla especial de neteja Per una Vila neta, que es presentarà aquesta mateixa setmana amb l’objectiu de millorar l’estat de neteja de la ciutat.

“Partim de dues premisses fonamentals: netejar més i embrutar menys. Aquestes són les dues claus del pla integral que emprendrem aviat, en el qual crearem també el primer observatori local de la neteja urbana, amb la implicació de les associacions i agents socials”, detalla Benlloch.

La reunió ha servit per a perfilar els detalls del pla especial, a partir del treball desenvolupat per l’equip d’Avalem Joves +, en el qual s’inclouen accions de sensibilització i conscienciació ciutadana, la implementació de millores en el servei o la revisió de la normativa vigent.

“Tenim ja moltes idees sobre la taula que començarem a desgranar ben aviat, per a escometre la millora de l’estat de Vila-real des d’una perspectiva transversal, multidisciplinària i duradora en el temps. Vila-real és una ciutat referent en molts àmbits i la imatge que donem, a més de ser fonamental per a la qualitat de vida i la convivència, reverteix també en la generació d’oportunitats”, assegura l’alcalde.

Benlloch ha volgut agrair el treball de tots els departaments implicats, Serveis Públics, Proximitat, Contractació, Sanitat, Seguretat Ciutadana, Medi Ambient, i dels joves d’Avalem que han treballat per a fer possible el pla. “Entre tots, implicant directament la societat civil a través de l’observatori, aconseguirem tenir una Vila-real més neta”, conclou.