La nevada als Ports es qualifica ja d’històrica

Els serveis del Consorci Provincial de Bombers continua treballant per a facilitar l'accés a Morella i altres municipis que es troben incomunicats pel temporal.

Els serveis del Consorci Provincial de Bombers continua treballant per a facilitar l’accés a Morella i altres municipis que es troben incomunicats pel temporal.

El Consorci Provincial de Bombers continua treballant en la neteja de totes les rutes assignades al Consorci, amb 18 màquines llevaneu i 8 vehicles saler, entre altres recursos, que estan treballant a fons, ja que en molts punts dels Ports se superen els 50 cm de grossària de neu.

La prioritat és la neteja dels accessos als municipis i l’atenció a les urgències dels ciutadans, com el cas d’una pacient de Morella que ha sigut traslladada per a rebre diàlisi.

A més, en tot el litoral de Castelló la situació originada pel temporal també és complicada. Els bombers estan realitzant innumerables serveis des d’ahir. Ja que són moltes les zones inundades com Almassora i no poden ser acovardides fins que cesse l’aportació d’aigua de la mar.

CatalanSpanish