Es preveuen per a demà nevades a l’interior de Castelló

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha emès diversos avisos de nivell groc per vent i nevades, que podrien ser especialment intenses a l'interior nord de Castelló, on es podrien acumular fins a quatre centímetres per sobre dels 1.000 metres a partir de les 18 hores de demà dijous.

Els fets van tindre lloc a les 23 hores del passat dissabte en el barri de la Saïdia quan els agents van ser requerits per la Sala del 092 perquè pel que sembla un home havia agredit a una dona.
Publicitat

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha emès diversos avisos de nivell groc per vent i nevades, que podrien ser especialment intenses a l’interior nord de Castelló, on es podrien acumular fins a quatre centímetres per sobre dels 1.000 metres a partir de les 18 hores de demà dijous.

Amb una probabilitat d’entre el 40 i el 70 %, Aemet adverteix també de la possibilitat de ratxes de vent del nord-oest, de fins a 80 quilòmetres per hora, a partir de les 15 hores de matí.

PublicitatRovira  

Es tracta d’un avís de nivell groc que és vàlid per a Alacant, València i el litoral de Castelló; i a partir de les 20 hores ho serà també per a l’interior nord i sud de Castelló.

Igualment, s’ha emès un avís groc per fenòmens costaners, amb intervals de força 7 del nord i nord-oest, a Alacant, Castelló i litoral sud de València en la mateixa franja horària.

PublicitatJuega Limpio Orihuela