El ninot de la falla Exposició-Micer Mascó es lliura de les flames

Amb 12785 vots el ninot indultat de 2019 és el de la falla Exposició-Micer Mascó de El Taller de Llongo.

La Falla Exposició-Micer Mascó ha aconseguit indultar el Ninot Major amb un total de 12785 vots. Este ninot lluirà en el Museu Faller una vegada acabades les Falles i passarà a la història, per tant, com el Ninot Indultat de les Falles 2019.

En segon lloc ha quedat el Ninot de la Falla Sueca-Literato Azorín, amb 7757 vots. El Ninot presentat per la Almirall Cadarso-Comte d’Alteaha obtingut, per la seua banda, 4579 vots i un tercer lloc.

Amb el Ninot Indultat Major de 2018 es tanca una Exposició del Ninot que ha batut rècords de visitants en aquesta sala del Museu de les Ciències Príncep Felip.

Per fer oficial la clausura de l’Exposició del Ninot d’enguany, totes les comissions falleres han recollit amb gran alegria el seu ninot presentat i l’han posat en el seu monument corresponent. Tots ells, excepte el de la Falla Almirall Cadarso-Comte Altea, veuran les flames el pròxim 19 de març. Fins llavors, tota l’alegria representada en els rostres dels fallers es veurà reflectida en els dies grans de les festes Josefines.

: Valencià