Aquesta nit es retiren les 3 últimes passarel·les de l’ Avinguda del Cid

nit avinguda del cid

Les obres permetran una millor connexió entre els barris de Nou Moles, Tres Forques, Sosternes, La Fontsanta y la Llum. Amb esta operació de desmuntatge de les tres passarel·les de vianants es millora l’accessibilitat  i tota l’ avinguda podrà travessar-se ja amb passos de vianants a nivell. Culminarà així també una operació que va començar el passat mes de gener, amb la retirada dels dos primers ponts.

A les 22.30 hores aproximadament començarà un operatiu especial per a retirar estes infraestructures, instal·lades en la dècada dels setanta. Dos grues de grans dimensions traslladaran les passarel·les, una vegada finalitzen els treballs previs. En eixe moment, es tallarà completament el trànsit.

Tal com ha explicat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, “les obres de desmuntatge s’han avançat perquè els treballs dels passos provisionals a nivell han anat molt ràpids i això ha permès accelerar tota l’operació”.

Després de l’operació d’esta nit, començaran les actuacions d’urbanització per a garantir la seguretat dels vianants amb nous passos que formen part de la reordenació semafòrica que durà a terme la Delegació de Mobilitat, que dirigeix Giuseppe Grezzi.