La Nit del Foc ompli Borriana de màgia i color

Malgrat la baixada de temperatures la participació del col·lectiu faller va ser de récord.

La pólvora va ser anit la gran i indiscultible protagonista de la penúltima jornada de les festes josefines de Borriana. Malgrat que la baixada de temperatures en comparació amb els termòmetres estiuencs de migdia, la participació de fallers, veïns i turistes va ser de récord.

No va haver-hi contratemps i a les 19.45 hores va arrancar un espectacular correfoc des del colegi Salesians.. Va passar pels carrers Sant Joan Bosco, Camí d’ONda, Encarnació, El Raval, Carrer Major per a acabar en Ronda Poeta Calzada.

Rovira  

Va ser l’arrencada a una Nit de Foc que de nou va emocionar a fallers, veïns en general i visitants. I és que després de prop d’una hora de diversió amb coets i bengales, va arribar el moment del llançament del castell de focs d’artifici, de manera que el final de la cercavila de foc va coincidir amb l’inici de l’últim acte pirotècnic de la jornada. Uns esdeveniments tots dos dels quals milers de persones van gaudir, en el primer cas per a córrer i saltar entorn de la pólvora i, després, per a gaudir de les variades formes i colors mirant al cel.

PublicitatJuega Limpio Orihuela