Nit de terror per a Halloween en l’Espai Jove d’Alfafar

L'Internat Brotherhood arriba dimecres que ve 31 d'octubre al Espai Jove d'Alfafar en forma de Túnel del Terror organitzat amb la col·laboració d'un grup de joves.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’àrea de Joventut i després de l’èxit de participació en el passatge terrorífic de l’any anterior, se suma a la celebració d’Halloween dimecres que ve 31 d’octubre amb un nou Túnel del Terror organitzat amb la col·laboració d’un grup de joves.

A partir de les 19.30 hores, donarà començament en l’Espai Jove la vesprada de terror amb la primera passada per a tots els públics del túnel que la seua temàtica i ambientació enguany serà “El misteri de l’Internat Brotherhood”. Així, el passatge inclourà les diverses parts de l’internat i precisarà de valents experts que revelen els misteris sobrenaturals que conté.

A més de gaudir amb l’ambientació i amb el joc de resoldre els enigmes ajuste al “Internat Brotherhood” que s’ha preparat des de l’Espai Jove, l’activitat, que s’allargarà fins a les 21.30 hores, comptarà amb la presència d’un pintacares per a totes i tots els joves que vulguen maquillar-se de la forma més terrorífica.

Posteriorment, entre les 22.30 i la 01.30 hores tindrà lloc la segona passada del Túnel de Terror, aquesta vegada només per a joves de 12 i 30 anys. D’aquesta forma, l’Espai Jove de l’Ajuntament d’Alfafar posa a disposició un espai d’oci per a tots aquells que vulguen gaudir de la nit més terrorífica de l’any amb activitats per a tota la família.

ValenciàEspañol