15.7 C
Valencia

Alerta de nivell taronja per pluges en tota la província de València

El temporal obliga a establir avís per pluges de nivell taronja per a tota la jornada de hui per pluges, fenòmens costaners i tempestes.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha decretat per a hui, divendres 27 de novembre, la situació de preemergència per pluges intenses nivell taronja en tota la província. S’ha establit, per tant, un avís de risc meteorològic a la Comunitat Valenciana tant per fortes pluges, fenòmens costaners i fortes tempestes de cara a la jornada de hui.

Amb motiu de l’alerta, s’aconsella a tota la ciutadania que extreme les precaucions durant tot el dia. Es recomana no utilitzar el vehicle en cas que no siga necessari. De fer-ho, en carretera preferentment circular per rutes principals i autopistes, moderant la velocitat i augmentant la distància de seguretat entre vehicles. En cas de problemes de visibilitat, s’aconsella detenir el vehicle.

Així mateix, una altra de les recomanacions fa referència a no romandre prop de barrancs, ni llits de rius o altres llocs en els quals puga acumular-se aigua, ni tampoc deixar estacionat el vehicle en estos llocs. A més, s’ha d’evitar travessar guals. D’altra banda, és important assegurar elements com a tendals, persianes o antenes o retirar qualsevol objecte que puga ser arrossegat per l’aigua o envolar-se.​

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià