El XIII Congrés de les NNGG de Castelló servirà per a renovar la seua estructura

Els joves del PP segueixen el deixant de renovació del PPCS i celebrarà el pròxim 16 de juny el seu congrés provincial per a renovar la junta directiva.

Estes places s’uneixen a les ja convocades per cobrir els llocs d’auxiliar de biblioteca, auxiliar d’equipaments públics i tècnic mitjà de promoció lingüística

Noves Generacions de Castelló ha convocat la celebració del XIII Congrés per a renovar la seua estructura. El congrés ha sigut convocat per l’actual directiva per al pròxim 16 de juny i dins d’un procés obert i participatiu.

D’aquesta manera, els joves del PP segueixen el deixant de renovació del PPCS i el congrés s’emmarcarà sota el format d’un afiliat, un vot i facilitant a tothom la participació en el procés.

PublicitatAVL

De fet, qualsevol afiliat a NNGG pot presentar-se a presidir-les amb la presentació de la seua candidatura i amb 50 avals fins dilluns que ve 21 de maig a les 14.00 hores.

Tal com ha explicat el president de NNGGGonzalo Bautista, “el pròxim president de NNGG té el repte de seguir apostant per la renovació constant i per defensar a la província de Castelló dels constants atacs de PSOE i Compromís”. Baptista ha mostrat la seua intenció de cedir el testimoni a un nou equip després de quatre anys de treball.

El Comité Organitzador del XIII Congrés ja ha engegat tot el procés perquè el congrés siga un èxit i ha animat a tots els afiliats a defensar aquest projecte de futur per a la província. El COC està presidit per Adriana González qui ha anunciat que en la web del PPCS és crearà un apartat amb tot el reglament del congrés i s’ha habilitat un correu electrònic 13congresonngg@ppcastellon.com per a poder inscriure’s i participar de manera directa.

Esta publicació està disponible en : Valencià