19.4 C
Valencia

Normalització Lingüística actualitza la imatge de la campanya ‘El nom és Vila-real’ amb un nou disseny de Quique

La Regidoria que dirigeix Noelia Samblás donarà a conèixer a través de la seua página de facebook les moltes campanyes que al llarg de 25 anys ha portat a terme el departament per a la promoció de l’ús del valencià.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Regidoria de Normalització Lingüística inicia una campanya de difusió, a través de la seua pàgina de Facebook, per a donar a  conèixer les iniciatives que, al llarg de 25 anys, ha realitzat el departament per a la promoció de l’ús del valencià. L’humorista gràfic de Vila-real i Premi 20 de Febrer Quique, creador ara fa 25 anys del disseny de la campanya ‘El nom és Vila-real’, ha actualitzat la imatge amb motiu d’aquest aniversari.

“La finalitat d’aquesta campanya, adreçada a tots els sectors de la població, ha sigut sempre la d’incidir en l’escriptura correcta del nom de la nostra ciutat: amb guionet i erra minúscula. Per això està en marxa, de manera ininterrompuda, des de 1995, ja que malauradament el nom de la nostra ciutat continua escrivint-se malament. Cal insistir en l’escriptura correcta de Vila-real, perquè és el nom del nostre poble i perquè, des del 30 de gener de 2007, és la denominació oficial i única de la ciutat”, detalla la regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás qui afig “volem donar les gràcies a la ciutadania de Vila-real que ha col·laborat, a través del correu electrònic, el WhatsApp i les xarxes socials, al llarg de tots aquests anys en aquesta campanya”.

- Publicitat -

Enguany, la  Regidoria de Normalització Lingüística compleix vint-i-cinc anys i vol compartir aquesta celebració amb la ciutadania “que sempre li ha transmés el seu suport i li ha fet arribar el seu caliu” detalla la regidora.  Per aquest motiu, durant l’any 2020, es recordaran moltes de les campanyes que el departament ha dedicat a la promoció de l’ús del valencià en els diversos àmbits de la vida de la nostra ciutat: educatiu, cultural, social, administratiu, econòmic, associatiu, religiós, judicial… a través Facebook Normalització Lingüística Vila-real.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Puig demana un gran pla europeu per al ‘rescat’ de la joventut

El president planteja traslladar al conjunt de la UE el Pla Ariadna de la Comunitat per a ajudar els i les joves a eixir del "laberint" en el qual es troben per pertànyer a una generació "atrapada entre dos crisis"

Alfafar rep l’exposició de Creu Roja “El baül de l’ajuda humanitària”

L'exposició estarà disponible en el Centre d'Informació juvenil des del dilluns 26 d'octubre durant dos setmanes.

‘Festes’ i Sanitat es reuniran per a buscar alternatives per a València

L'ajuntament mantindrà una reunió amb la consellera de Sanitat dins d'una setmana, el 2 de novembre, per a avaluar les diferents alternatives a la cultura festiva.

L’assemblea de la Junta Central avança l’hora per no incomplir les noves restriccions horàries

La convocatòria prevista inicialment per a les 22 hores, passarà a les 21.00 i a més es prega puntualitat donat que a tots els presidents i presidentes també se'ls prendrà la temperatura abans d'entrar.

Ribó s’aferra a “tirar endavant les falles amb totes les restriccions”

L'alcalde de València manté la seua postura de celebrar Falles però suma matisos i condicionants després de les últimes restriccions que implica la declaració de l'estat d'Alarma i que ja marca dates en el calendari més enllà del mes de març.
- Advertisement -

: Valencià