20:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El nou director musical del Sona la Dipu treballarà en un projecte global més enllà de la dinàmica del concurs

El nou director musical del Sona la Dipu, Quique Borrás, s’ha incorporat a l’àrea de Joventut que dirigeix Isabel García, des d’on s’encarregarà de coordinar i donar un nou impuls al concurs, que es reorientarà cap a “un projecte global que ens permeta promocionar als grups emergents valencians durant tot l’any i no solament en les sis gales que habitualment tenen més repercussió”.

Borrás és llicenciat en Periodisme per la Universitat CEU-Cardenal Herrera i acumula més de 30 anys d’experiència en el sector discogràfic on, entre altres projectes, es va convertir en un dels pilars de la companyia Contraseña, la tercera discogràfica independent del país, i va obrir Ritmo, la tenda de discos més gran que ha tingut València. El procés de selecció s’ha produït mitjançant un procés obert i públic amb diversos aspirants, pel qual ha apostat per primera vegada la Diputació.

Amb un marcat perfil tècnic, el nou director del Sona la Dipu arriba amb la intenció d’obrir el concurs als promotors musicals, amb els quals ja ha mantingut una primera trobada en els seus primers dies en la Diputació, i d’engegar un projecte de comunicació global que inclou una nova web per al Sona, l’impuls del concurs en les xarxes socials i un major contacte amb els mitjans de comunicació, tan generalistes com a especialitzats.

En paraules de Borrás, “fins ara el Sona la Dipu s’ha centrat molt en les semifinals i la final, la mateixa dinàmica del concurs, així com en la participació dels grups del Sona en altres festivals. Tot açò està molt bé i s’intentarà mantenir, però volem que el concepte siga més global i es reforce la promoció dels grups i artistes emergents valencians durant tot l’any, com succeeix aquests dies en els quals podrem veure tocar als guanyadors de la passada edició a Texas”.

El nou director musical del Sona la Dipu presentarà en les pròximes setmanes el programa del concurs, del que avança que “tindrà un jurat de nou professional, que estarà present en totes les gales i que a més serà paritari”. D’altra banda, “tractarem de cercar els artistes adequats per a cada concert i d’arribar al nombre més gran possible de municipis, com ja es va fer en l’anterior edició”, assenyala Borrás.

Últimas noticias

Contenido relacionado