19.7 C
Valencia

Alumnes de nou instituts de la província participaran en la Lliga de Debat de l’UJI

La competició se celebrarà del 20 al 24 de gener i l'equip guanyador representarà l'UJI en la Lliga de debat interterritorial de la Xarxa Vives.

- Publicitat -AVL

Un total de 13 equips de nou instituts d’educació secundària de la província de Castelló competiran enguany en la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2019-2020 de la Universitat Jaume I, que es desenvoluparà a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Humanes i Socials del Campus del Riu Sec del 20 al 24 de gener de 2020.

La fase d’eliminatòries, que tindrà lloc del 20 al 23 de gener, s’ha estructurat en dos grups, A i B, en els quals s’enfrontaran tots contra tots. En el grup A competiran sis equips: l’IES Botànic Cavanilles, l’IES Ximén d’Urrea, l’IES Honori Garcia I, l’IES Álvaro Falomir, l’IES Betxí i l’IES Benassal II. Per altra banda, en el grup B s’integraran set equips: l’IES Honori Garcia II, l’IES Matilde Salvador II, l’IES Benassal I, l’IES Broch i Llop, l’IES Benigasló II, l’IES Benigasló I, i finalment l’IES Matilde Salvador I.

La fase final constarà de semifinals i final, i es desenvoluparà divendres 24. Per les semifinals es classificaran els dos primers de cada grup. Els dos guanyadors es disputaran la victòria en la final que està programada per les 12 hores del mateix dia en la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de l’UJI.

El campió d’aquesta lliga representarà l’UJI en la Lliga de debat interterritorial que organitza la Xarxa Vives d’Universitats i que tindrà lloc a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona), del 22 al 24 d’abril de 2020.

El tema que es planteja, enguany, per a tota la competició, tant per a la fase local de l’UJI com per a la fase final a Tarragona, amb estudiantat representant d’altres universitats de la Xarxa Vives és «La tecnologia augmenta la felicitat?».

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició en la qual diversos equips d’estudiants d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. L’activitat aporta un espai de formació on els estudiants aprenen a parlar en públic, a fer equip i a saber defensar un tema tant a favor com en contra, utilitzant el català com a llengua vehicular.

Els horaris dels encontres de la Lliga local estan disponibles en: https://www.uji.es/serveis/use/base/lligadebat/base/secundaria/fase-local/horari-competicio/

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià