Nou mobiliari infantil en la Biblioteca Municipal d’Alfafar.

La població d’Alfafar ja pot fer ús del nou mobiliari infantil que s’ha instal·lat en la Biblioteca Municipal per a cobrir les necessitats de les i els xicotets del municipi.

El nou mobiliari infantil compta amb prestatgeries, cadires i taules adaptades als xiquets i xiquetes de la localitat. Aquesta millora se sumisca a la resta del mobiliari nou de la biblioteca que es va incorporar fa menys d’un mes i del com ja han pogut gaudir els veïns i veïnes d’Alfafar, especialment els i les estudiants per l’època d’exàmens.

Tant el mobiliari infantil com la resta del nou mobiliari, ha sigut finançat per l’àrea de Biblioteques de l’Ajuntament d’Alfafar per a donar-li a la població un espai millorat on poder estudiar quan ho necessiten.

Amb aquesta nova incorporació, els xiquets i xiquetes d’Alfafar podran seguir gaudint de l’àmplia oferta de llibres i contes, concordes a cada edat, del que disposen en la Biblioteca Municipal.

Per la seua banda, la Regidoria de Biblioteca i Arxiu de l’Ajuntament d’Alfafar seguirà treballant per a millorar les condicions de la Biblioteca Municipal d’Alfafar i aconseguir que siga un lloc on puguen acudir tots els veïns i veïnes del municipi.