Nou Street Workout en el parc dels Jocs Tradicionals en Castelló

Castelló incorpora un nou gimnàs a l’aire lliure, conegut en anglés com Street Workout, amb la finalitat de promoure els espais saludables i la pràctica de l’esport. La regidora de Sostenibilitat, Sara Usó, ha explicat que s’han invertit 21.000 euros en aquest parc multi barra per a realització de Street Workout des de baixos nivells fins a nivells professionals, amb distribució ideal per a acollir esdeveniments i competicions d’alt nivell.

L’edil ha apuntat que “millorant les dotacions amb què expliquen els nostres parcs estem promovent un major ús social, convertir-los així en punts de trobada i en llocs per a practicar activitats saludables i esportives”. Aquest Street Workout se sumisca a l’instal·lat pel Patronat d’Esports en el parc Litoral, que va tenir una molt bona acceptació des del primer moment.

Rovira  

Les instal·lacions del parc dels Jocs Tradicionals inclouen 6 barres a diferents altures i grandàries; unes triples barres paral·leles; barres paral·leles mini; espatlera sueca amb dos bancs d’abdominals; escala pont horitzontal gran; pont de gimnàstica olímpica; pole danse i estació amb anelles.

La Regidoria de Sostenibilitat ha instal·lat amb anterioritat altres gimnasos a l’aire lliure de menor grandària en altres espais verds com en el parc situat al costat del riu Sec en la part de l’avinguda Sos Baynat, en els parcs de l’Auditori i Palau de Congressos i en el del Pont de Ferro i en la ronda Aquest al costat de la plaça Bucarest.

PublicitatJuega Limpio Orihuela