26 nous bombers al Consorci provincial de València

AVL

El president del Consorci Provincial de Bombers, Josep Bort, ha donat hui la benvinguda a 26 bombers interins, corresponents a la borsa de treball que va eixir de les oposicions de l’any 2016. Amb esta incorporació, entren al cos fins a cent professionals que van ser inclosos en la bossa l’any 2016.

Una vegada que finalitze l’oposició actualment en curs es constituirà una nova bossa per a les necessitats que puguen sorgir. “Es pretenen mantindre cobertes totes les places de la plantilla per a garantir els nivells adequats en la prestació del servei” va declarar Bort.

Els bombers que ara s’incorporen han realitzat un curs de formació previ, homologat per l’IVASPE, amb una duració de 250 hores. Seran destinats als diferents parcs del Consorci Provincial en funció de les necessitats del servei.

En l’acte, que ha tingut lloc en la seu de la Diputació Provincial de València, Bort ha estat acompanyat del Gerent de la institució, Josep Manuel Ballester i de l’Inspector Cap del Consorci, José Miguel Basset. “Continuem complint el nostre compromís de contractar, de forma transparent i clara, els efectius que necessita el cos de Bombers per a donar un bon servei a la ciutadanía”.

En l’actualitat el Consorci està a punt de finalitzar un procés de selecció per oposició que va començar el passat hivern. En el procés, que va començar el sis de març del 2017, es van inscriure 1105 persones per a optar a 49 de bomber.

- Advertisement -
CatalanSpanish