La nova ‘aposta estètica’ de la cantant Rosalía: entrecella i dents d’or

"M'agradaria que l'entrecella es posara de moda, ens depilaríem menys", ha confessat.

Fa uns dies, la cantant catalana va presentar el seu últim senzill, ‘A palé’, un rap que dista molt de la música a què ens té acostumats i que podria tractar-se d’una resposta als quals la critiquen.

Més enllà de la lletra, sens dubte el més cridaner va ser l’estètica de l’artista. En el videoclip, Rosalía llueix unes celles postisses a l’estil de Frida Kahlo i unes fundes d’or en les dents.

PublicitatAVL

Les coses sempre han sigut ací, un mai s’inventa res, m’agradaria que l’entrecella es posara de moda, així ens depilaríem menys“, va confessar a LOS40 minuts abans de convertir-se en la gran triomfadora de ‘LOS40 Music Awards‘.

A estos premis, igual que els ‘Grammy Llatins 2019′, tots dos celebrats durant els últims dies, l’artista també va acudir amb una entrecella a l’estil de l’artista mexicana, Frida Kahlo, i unes dents d’or que van cridar l’atenció dels assistents.

Encara que l’estil elegit per la cantant ha sorprés a tothom, la funda dental és un complement usat pels rapers i referents de la cultura del Hip-Hop, que té una llarga història que es remunta fins als anys 80 i és possible que l’artista haja elegit este complement per reforçar el seu ‘look’ urbà amb xandalls i ungles de llargaria impossible.

Per altra banda, l’entrecella podria ser una referència a l’artista mexicana i important activista feminista, Frida Kalho, sent este un símbol de suport als valors i lluita feminista.

Esta publicació està disponible en : Valencià