30.8 C
Valencia

Actualitat Valenciana renova imatge i augmenta el seu compromís social

La claredat, la senzillesa i la utilitat pels lectors cobren protagonisme tant en el disseny web com amb la navegació, creant una organització pensada per l'operativitat de persones que busquen un periodisme de proximitat.

- Publicitat -AVL

Un nou disseny, una imatge més fresca i més operativa a l’hora de trobar informació de proximitat i un plus d’operativitat són els trets en què s’ha basat el disseny que estrena Actualitat Valenciana este diumenge 8 de març. Una data escollida que també renova el compromís real assolit com mitjà de comunicació amb la igualtat efectiva, no únicament pel que fa a les polítiques internes del personal sinó també amb el constant aprenentatge per tractar l’actualitat informativa des d’una perspectiva adequada amb l’humiltat necessària per a aprendre de les nostres errades i millorar.

D’altra banda, Actualitat Valenciana assumeix les peticions i necessitats informatives d’aquelles persones que ens han escollit o que ens consulten i tracten de respondre de manera efectiva. De fet, un exemple d’això és que la nova versió està optimitzada per aquells usuaris que naveguen des del mòvil, ja que segons dades d’OJD representen el 90% de l’audiència d’este mitjà.

Esta aposta és també un agraïment a totes les persones que han fet possible que Actulitat Valenciana supere les 100.000 visites durant el mes de febrer segons les dades de l’auditoria de mitjans.

Pel que fa a les noves seccions, Actualitat Valenciana estrena dos espais que busquen cobrir aquelles informacions que rarament omplin portades però que des del Grup Calaforra Media considerem que mereixen un tindre un lloc propi. “Invisibles” i “Benestar Animal” estan obertes a donar veu a històries no sempre contades i que busquen també permetre la interacció dels usuaris als quals una vegada més, este mitjà vol fer-los protagonistes actius, convidant-los a compartir, enviar, qüestionar i demanar aquelles informacions que realment importen.

Amb tot, l’equip humà d’Actualitat Valenciana continua fidel als principis de servici i compromís social tractant que cada dia el treball de periodistes, redactors, i altre personal implicat siga útil i efectiu pels qui amb cada “swipe up” o cada “click” donen sentit a la nostra feina.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,754FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Trovam, la Fira Valenciana de la Música, sobreviu a l’any COVID

La huitena edició d'esta fira que se celebrarà a Castelló del 11 al 14 de novembre, abordarà les conseqüències de la COVID-19 en la indústria musical i gran part dels debats i les activitats professionals tindran com a objectiu establir camins i línies de recuperació i desenvolupament del ram.

Castelló tindrà un Pla Director per a proveir d’aigua potable a tota la província amb un “canvi de model de gestió”

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assenyalat en el seu compromís amb la Diputació Provincial per desenvolupar este projecte que s''han acabat "els temps de les obres no planificades o pegats per qüestions partidistes en l'aigua".

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.
- Advertisement -

: Valencià