lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La nova Oficina de Turisme de Llíria s’ubicarà als Mausoleus Romans

L’Oficina Municipal de Turisme de Llíria es traslladarà de la seua ubicació actual al cèntric edifici que ocupen els Mausoleus Romans al carrer Sant Vicent Ferrer. L’habilitació d’este espai comptarà amb una inversió de 100.000 euros que es realitzarà a través del Pla d’Infraestructures Turístiques de la Diputació de València.

Precisament, la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, ha visitat hui Llíria per a presentar junt amb l’alcalde Manolo Civera este projecte que s’ha coordinat també amb l’Agència Valenciana del Turisme, dins d’una iniciativa per a potenciar la competitivitat turística dels municipis valencians.

El primer edil ha manifestat que esta actuació “permetrà recuperar un espai que estava en desús, i tindrà així una projecció clara de la nostra estratègia turística”. A més, ha destacat que la nova oficina “està situada en un eix principal del nucli urbà, la qual cosa servirà per a visibilitzar a tota persona que ens visite el gran potencial del nostre turisme cultural, primer a través de la imatge dels Mausoleus Romans i des d’un punt de partida on es podran iniciar uns recorreguts molt atractius per als turistes”.

L’adequació de l’entresòl de l’immoble dels Mausoleus convertirà esta planta en un innovador centre d’interpretació de les rutes turístiques de la localitat on, a més d’oferir informació, tindrà una sala polivalent per a programar exposicions i conferències relacionades amb el patrimoni cultural i històric del municipi. Tot això, en un enclavament únic, en este jaciment romà que a més vorà ampliat d’esta manera el seu horari d’obertura al públic.

Per la seua banda, la diputada Pilar Moncho ha destacat que el Patronat de Turisme de la Diputació de València “ha d’arribar a aquells projectes turístics locals que són necessaris i competitius i que necessiten el nostre suport per a convertir-se en realitat, com el de Llíria”.

Finalment, la vicepresidenta del patronat ha aprofitat la seua visita a Llíria per a realitzar un recorregut pels monuments més emblemàtics de la ciutat, com les Termes Romanes de Mura, els Banys Àrabs, el Bon Pastor o l’església de la Sang.

Últimas noticias

Contenido relacionado