15 C
Valencia

Nova ruta experiencial per fomentar turísticament Alcalà de Xivert

- Publicitat -AVL

La Regidoria de Turisme d’Alcalà-Alcossebre posarà en marxa, en aquest any 2018, un nou producte turístic aprofitant l’ampli patrimoni històric i arquitectònic d’Alcalà i convertint-lo en reclam per promoure l’arribada de públic familiar i interessat en els recursos monumentals. Aquest nou projecte de dinamització turística comprén la creació de rutes de vianants pel nucli urbà d’Alcalà, així com una cicloruta per diferents punts del terme municipal. Les rutes, suposaran la senyalització dels monuments amb panells explicatius sobre la història o característiques arquitectòniques de cadascun d’ells ubicats a l’església, el campanar, el carrer Sant Joan, la plaça Just Saragossa, la capella dels Desemparats, l’antiga presó i el carrer de la Foia. També s’instal·laran panells generals per localitzar els recursos i es col·locaran senyalitzacions de fusta i espai per photocall. Es crearan itineraris temàtics i es repartiran jocs que fomentaran la recerca dels monuments a través de proves d’enginy, un tipus d’entreteniment molt adequat per a les famílies que visiten la localitat, convertint-se així en rutes experiencials.

Les rutes tenen també el seu vessant de dinamització comercial, ja que els establiments comercials d’Alcalà repartiran targetes on, per cada compra, es plasmarà un segell que donarà a peu a diferents promocions. D’aquesta manera, es fomenten les compres en els establiments. La desestacionalització turística és una altra de les metes i és que la visita a monuments i patrimoni pot realitzar-se durant tot l’any i no només en temporada d’estiu.

La regidora de Turisme, Alejandra Roca, destacava que “el nostre objectiu en posar en marxa aquest nou projecte és aprofitar l’ampli patrimoni arquitectònic d’Alcalà per oferir-lo com a producte turístic i que els que ens visiten i que, en moltes ocasions, es queden a Alcossebre, visiten el nucli d’Alcalà i el coneguen i visiten els seus comerços, bars i restaurants. D’aquesta manera, es crearà una cadena de despesa que repercutirà positivament en Alcalà”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià