Detecten a una nova víctima del presumpte assassí de Marta Calvo

El Jutjat acumula en un únic procediment les quatre causes contra el presumpte homicida de Marta Calvo.

Hui dia, són 8 dones les que han atestat contra Jorge Ignacio P. J., el presumpte responsable de les morts de Marta Calvo, Arliene Ramos i Lady Marcela Vargas, després que les investigacions portades fins ara per dos cossos policials i quatre jutjats diferents detectara un nou cas d’una víctima que va sobreviure a una trobada sexual pagada amb l’acusat.

Com les altres set xiques que han declarat ja davant la Guàrdia Civil i la jutgessa d’Instrucció número 6 d’Alzira, la nova víctima detalla que Jorge Ignacio va intentar, fins i tot violentament, administrar-li cocaïna quan anaven a mantindre les relacions sexuals acordades.

El titular del Jutjat d’Instrucció número 20 de València ha decidit acumular en un únic procediment les quatre causes judicials que se segueixen contra Jorge Ignacio P.J., investigat per la mort de Marta Calvo.

Esta decisió, adoptada el passat 9 d’agost a petició de la Fiscalia, ha sigut confirmada el passat 1 de setembre per l’Audiència Provincial de València.

Les quatre causes són:

1-Defunció d’una dona el 25 de març de 2019 en un habitatge de València. Assumpte instruït i arxivat provisionalment pel Jutjat d’Instrucció número 14 de València.

2-Defunció d’una altra dona, també a València, el 15 de juny de 2019. Causa tramitada pel propi Jutjat d’Instrucció 20 de València.

3-Desaparició i mort de Marta Calvo, en la localitat de Manuel, el novembre de 2019. Fets investigats fins ara pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció 6 d’Alzira.

4-Denúncia d’una dona per fets succeïts a València en dos períodes, abril/maig de 2019, i setembre/octubre de 2019 i que investigava fins ara el Jutjat d’Instrucció número 15 de València.

Tots estos fets podrien ser constitutius, indiciariament, d’almenys dos delictes d’homicidi dolós i dos delictes d’omissió del deure de socors. El Jutjat d’Instrucció 20 de València ha acordat acumular totes estes diligències prèvies en un sol procediment en existir analogia i una relació temporal i espacial entre els fets, així com per a evitar la reiteració o duplicitat en la pràctica de diligències i agilitar la investigació.