En novembre les pernoctacions en la Comunitat Valenciana augmenten un 2,1%

Francesc Colomer: "les dades ens han de motivar per a intensificar les nostres polítiques de diversificació de l'oferta, desestacionalització i augment de la rendibilitat"

AVL

Els hotels de la Comunitat Valenciana van aconseguir 27,6 milions de pernoctacions entre gener i novembre, la qual cosa suposa un 2,1% més respecte al mateix període de l’any anterior, segons les dades difoses per l’Institut Nacional d’Estadística.
Destaca el bon comportament de la demanda estrangera, que s’incrementa un 8,5% pel que fa al mateix període de 2016, aconseguint un total de 13.117.467 pernoctacions i compensa el descens registrat per la demanda nacional (-3%).
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que aquestes xifres “corroboren que 2017 s’està consolidant com un bon any turístic, però hem de continuar treballant a intensificar les nostres polítiques de diversificació i desestacionalització de l’oferta turística, l’augment de la rendibilitat hotelera i la seua vinculació amb els diferents productes que oferim”.
L’Enquesta d’Ocupació Hotelera de l’INE mostra que el nombre de viatgers en els hotels de la Comunitat Valenciana es va incrementar en el període gener-novembre un 4,7%, amb un total de 8.0195.037 viatgers registrats.
L’enquesta mostra increments respecte al nombre de viatgers tant en la demanda nacional com en l’estrangera. Així, la demanda nacional ha incrementat el nombre de viatgers en un 1% interanual i la demanda estrangera en un 10,7%.
Pel que fa a les dades del passat mes de novembre, va incrementar el nombre de viatgers allotjats en hotels de la Comunitat Valenciana en un 5% i les pernoctacions en un 3,2%.
Les dades arrepleguen increments en les pernoctacions durant el passat mes de novembre tant de la demanda nacional (+0,6%) com a estrangera (+5,7%). A més, el nombre de viatgers espanyols es va incrementar un 4,1% interanual i el nombre de viatgers estrangers va créixer un 6,3% respecte a novembre de 2016.
Amb aquests resultats, Francesc Colomer ha ressaltat, que des de la Generalitat hem de continuar treballant per a impulsar la desestacionalització i aconseguir incrementar l’ocupació durant els mesos de temporada baixa, i per açò hem engegat la campanya Sempre Oberta’.

- Advertisement -
CatalanSpanish