Noves restriccions per a Nadal: sis persones, toc de queda a les 23 h i tancament perimetral

Aquestes són totes les novetats sobre les mesures del Coronavirus a la Comunitat Valenciana de cara al Nadal que han avançat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i el president de la Generalitat, Ximo Puig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha presidit aquesta vesprada la reunió de la Mesa Interdepartamental per a la Prevenció i Actuació davant la COVID-19. A l’eixida de la reunió ha comparegut amb la consellera de Sanitat Pública, Ana Barceló en una roda de premsa per a explicar els nous acords adaptats de cara a les celebracions nadalenques. Com celebrarem la Nit de Nadal, o Cap d’Any? T’ho expliquem en aquest article.

“La velocitat a la qual s’està propagant el virus és un problema a tota Europa. Per tant, de cara a Nadel ens hem vist obligats a recular”, tot i que fa 12 dies la Generalitat va anunciar mesures especials per a Nadal.

Les noves mesures són: s’avança el toc de queda a les 23:00 hores, es limiten les reunions a 6 persones, amb un màxim de dos grups familiars a les celebracions nadalenques i es reforçarà el tancament perimetral. A més, a soles podran tornar a la Comunitat Valenciana aquells que treballen fora, sense excepcions en les dates assenyalades, llevant l’hora del dia de Nadal i de Cap d’Any que serà fins les 0.00h.

Per altra banda, el president ha volgut anunciar que “la Comunitat Valenciana ja està preparada per a començar amb el procés de vacunació Pfizer, encara que no tenim una data de començament ni el nombre de vacunes”.

CatalanSpanish