Novetats en el Pla de Seguretat per a l’Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe 2019

El Pla de Seguretat que s'implantarà durant l'Entrada de Bous continua amb les mesures implantades en el pla de 2018

Hui s’ha celebrat a Segorbe la Junta Local de Seguretat que té com a objectiu organitzar les mesures i dispositius per a vetlar pel bon funcionament de l’Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb 2019.

L’alcaldessa de Segorbe, Mª Carmen Climent, va presidir juntament amb la subdelegada del Govern, Soledad Ten, aquesta reunió en la qual van estar presents el Coronel de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, Miguel Fresneda; l’Inspector Cap de la Policia Local de Segorbe, Moisés Muñoz; l’Inspector Cap de la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana, Vicente Oliver; el Cap d’Operacions del Consorci Provincial de Bombers, Andrés Balfagó i representants de la Guàrdia Civil, de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Sogorb, d’ambulàncies i serveis mèdics i de la Comissió de Bous.

El Pla de Seguretat que s’implantarà durant l’Entrada de Bous continua amb les mesures implantades en el pla de 2018 ja que “el seu desenvolupament va ser perfectament bo”, segons va declarar l’alcaldessa de Segorbe, Mª Carmen Climent, en roda de premsa. Així mateix, Climent va voler agrair a totes les forces de seguretat, a la Subdelegació i entitats col·laboradores el seu esforç perquè l’Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe siga segura per a tots els ciutadans i visitants.

Les úniques novetats d’aquest Pla de Seguretat serà la nova ubicació del lloc de coordinació i la creació d’un Punt Violeta. Una iniciativa de l’Ajuntament de Segorbe juntament amb la Direcció General de l’Institut de les Dones i per la Igualtat de Gènere, a través del Centre Dona Rural de Segorbe, que té com a objectiu el conscienciar, informar i atendre les dones en qüestions de violència de gènere. És un projecte que s’està desenvolupant ara i del qual es realitzaran campanyes d’informació de forma prèvia i durant l’Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe 2019.

ValenciàEspañol