```
viernes, 26 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Nucia guanya al UM Escobedo en els Playoffs d’ascens a Segona B (5-3)

Van començar els Playoffs per al Club de Futbol La Nucia i ho van fer de la millor manera possible. El Camilo Cano, ple de gom a gom, va gaudir d'un partit ple d'emocions on els nuciers es van emportar el primer envit d'aquesta eliminatòria.

Van començar els Playoffs per al Club de Futbol La Nucia i ho van fer de la millor manera possible. El Camilo Cano, ple de gom a gom, va gaudir d’un partit ple d’emocions on els nuciers es van emportar el primer envit d’aquesta eliminatòria.

Els de César Ferrando van saltar al verd amb la intenció d’avançar-se aviat en el lluminós. Morgado ho va intentar primer després d’una gran deixada de Piquero, però el seu xut va sortir per sobre del travesser. 5 minuts més tard uns mil·límetres privaven a Bella de posar una pilota de gol a Piquero, després d’una jugada assajada. El primer gol del partit arribaria abans del minut 20. De nou un altre pilota parada acabava amb l’esfèric a les botes de Juanma Ortiz, que posava una centrada mesurada perquè Rubén Garcés perforés les malles visitants i avancés als nuciers al marcador. El gol, lluny de venir-li bé als locals, va esperonar els visitants, que es van llançar a empatar la contesa. Dues badades defensives van propiciar la remuntada del Escobedo, que va posar l’1 a 2 abans d’arribar al descans amb els gols d’Izan i Germán.

Va jugar les seves cartes al vestidor César Ferrando, que va revolucionar el partit amb dos canvis abans que el col·legiat reprengués el partit. Maiki va entrar per Fran Giménez i Saler per Piquero. A partir d’aquí, els vermells es van trobar més còmodes sobre la gespa del Camilo Cano. 6 minuts més tard, Sant Julià empatava la contesa amb una rematada de cap després d’una gran centrada de Jandro. Poc, o molt, duraria l’alegria a l’afició local. Mario cometia un penal que acabava estavellant la Escobedo al pal dret de la meta nuciera. La contra deixava el Fofo en un mà a mà amb el porter visitant al qual no arribava per poc.

Això va esperonar l’afició de La Nucia, que va portar en volandes als alacantins. Apareixeria llavors Morgado, l’home del partit. El davanter rebia una gran pilota de Saler i picava l’esfèric per sobre de Rafa al minut 57. La bogeria s’apoderaria llavors de tot el Camilo Cano, que veuria com dos minuts després Fofo netejava les teranyines de la porteria visitant per posar el 4 a 2 al marcador. Sense temps per respirar, el balear cometria un penal en la mateixa línia de l’àrea perquè de nou Germán anotés el tercer per als càntabres. Els dos equips ens van donar només 6 minuts de treva. Seria llavors quan Pau Morgado tornaria a aparèixer per posar el definitiu 5 a 3 en el lluminós la Ciutat Esportiva Camilo Cano. Amb el temps pràcticament complert, Sant Julià anotaria un gol que anul·laria el col·legiat.

Vuit gols en el partit més espectacular dels Playoffs fins al moment. Les més de 3.000 persones que van assistir a la trobada van presenciar un autèntic partidàs entre dos equips que no van escatimar en esforços. El conjunt de César Ferrando viatjarà a Cantàbria el proper cap de setmana per enfrontar-se diumenge a l’UM Escobedo a les 7 de la tarda amb una renda de 2 gols en l’eliminatòria.