```
miércoles, 24 abril 2024

CF La Nucia puntua davant l’Oriola CF i torna als llocs de Play-Off

Repartiment de punts entre l'Oriola CF i el CF La Nucia. Els d'Alejandro Esteve visitaven a la tarda de diumenge al líder de la classificació al Camp Municipal dels Arcs.

Repartiment de punts entre l’Oriola CF i el CF La Nucia. Els d’Alejandro Esteve visitaven a la tarda de diumenge al líder de la classificació al Camp Municipal dels Arcs.

Van començar amb molt de respecte la trobada dels dos equips. L’Oriola pressionava molt amunt i els vermells esperaven la seva oportunitat. La primera ocasió del partit no arribaria fins al minut 13. Juanma Ortiz disparava des de la frontal i l’esfèric se n’anava per sobre del travesser. Després arribaria el torn dels locals. Marcano treia una bona mà a un xut de Ayo. I als 30 minuts una falta des de la frontal de l’Oriola es marxava desviada. Amb el 0 a 0 al marcador ens aniríem a la segona part.

Va sortir millor el líder dels vestidors. Brian i Nico van provar fortuna abans del minut 60. No obstant això, a falta de mitja hora per al final, els nuciers van gaudir de les seves millors moments en el verd. Primer Juanma Ortiz estaria a punt d’arribar a un gran pilota de Fofo. I després seria el balear el qual disposaria de l’ocasió més clara del partit, però el seu xut marxava desviat després d’una bona prolongació de Piquero.

El partit finalitzaria amb dues oportunitats de l’ariet nucier després de dos bones pilotes de Luis García. Bon empat del conjunt vermell davant el “millor equip de la categoria”, com apuntaria Alejandro Esteve en roda de premsa. Per al míster nucier, “el repartiment de punts és just. Resultat previsible entre dos equips i dos entrenadors que ens coneixem molt bé “.

El punt col·loca al Club de Futbol La Nucia quart a la classificació. Els vermells tindran poc temps de descans, ja que dimecres s’enfronten a l’UD Alzira en el Camilo Cano a les 19:30.