viernes, 29 marzo 2024

La Nucia venç al Castelló en un Camilo Cano engalanat per a l’ocasió

Gran partit del Club de Futbol La Nucia i millor resultat en el seu enfrontament al CD Castelló. Els de César Ferrando van sortir a guanyar la contesa i van acabar portant-se els 3 punts amb total justícia.

Va començar la trobada amb molt de respecte entre els dos conjunts, i no va ser fins al minut 13 quan es va produir la primera ocasió del partit. Rubén va treure sota pals un xut de Marc Castells que no va aconseguir aturar Mario. Els nuciers van respondre amb dos acostaments que no van trobar rematador. Rubio al 33 tindria l’ocasió més clara per als visitants en els primers 45 minuts, però el seu xut va anar llepant la base del pal defensat pel porter vermellenc. A falta de 5 minuts perquè els equips es encaminasen a vestidors, Juanma Ortiz entrava a l’àrea i provava fortuna sense sort amb la seva cama esquerra.

Van sortir millor els locals en el segon temps. Al minut 56 una bona pilota des de la banda esquerra era caçat per Fofo que, de cap, feia pujar el primer gol al lluminós. A partir del gol, el Castelló va prémer al conjunt nucier, que es va defensar d’allò més bé al feu vermell i va gaudir d’alguna ocasió de perill en diverses sortides a la contra.

Tan sols van aconseguir els castellonencs perforar el mur vermell en tres ocasions. Primer Cristian es topava amb Mario al minut 59. 20 minuts més tard, i de nou Cristian, no trobava les malles locals amb un xut des de la frontal. I ja en el temps afegit, els visitants gaudirien de la seva ocasió més clara del partit, amb una rematada de cap que s’anava fora per mil·límetres. A falta d’1 minut perquè finalitzés la trobada, Jandro anotava un dels gols de la temporada, netejant l’escaire esquerre de la porteria defensada per Zagala. El gol del “Mag de Mieres” va provocar el deliri a l’afició d’un Camilo Cano ple.

Magnífic resultat dels nuciers davant un públic que els va portar a coll. Els de César Ferrando van obtenir 3 punts vitals en la seva lluita per entrar en els play-off. La victòria del Eldense davant l’Oriola fa que la Nucia hagi de treure alguna cosa positiva contra l’Atlètic Llevant diumenge que ve a les 18:00 a Bunyol.