Els penyistes nulers reben les Festes Patronals amb una multitudinària cridà

Els nulers estant ja immersos en les festes patronals en honor a Sant Bartomeu que han començat amb una multitudinària cridà de festes. Els penyistes s’han reunit a la plaça Major després de recórrer els carrers de la vila acompanyats per les xarangues, on des del balcó de l’ajuntament la reina de la Vila, Eva Grande, acompanyada de les dames i l’alcalde de Nules, David García, han convidat a tots els presents a gaudir de les festes.

La crida ha comptat este any, per primera vegada, amb un Punt Violeta per a informar, previndre i conscienciar la ciutadania sobre qualsevol tipus d’actitud sexista, que també s’instal·larà en el concert de Camela que tindrà lloc dissabte 25 d’agost.

Després de la crida tots els presents han pogut gaudir de la tradicional festa de la bromera i de la música del DJ Sáez. També s’ha inaugurat el mesó de la tapa amb una variada oferta gastronòmica, degustacions i música en directe per a tots els dies festius. La jornada finalitzarà amb la música de l’orquestra Houston i del discjòquei Aitor García.

Així doncs, seran 162 penyes les que participaran dels diferents actes festius que es prolongaran al llarg de tota la setmana. Dissabte 18 d’agost comencen els actes taurins amb l’entrada de vaques de la ramaderia de Miguel Parejo, el bou per la vila de la ramaderia María Cascón que patrocina la penya El 7, i el bou embolat patrocinat per l’Ajuntament de Nules de la ramaderia de José García Guillén.

Cal destacar que estes festes compten amb diferents campanyes, des de les regidories de Festes i Igualtat s’ha posat en marxa un any més una campanya amb la qual es vol fomentar la igualtat, el respecte i la tolerància amb el repartiment de 20.000 gots, 3.000 ventalls i un paquet de tovalloles de paper per a cada una de les penyes amb missatges contra les agressions sexistes i contra l’homofòbia. També les regidories de Festes i Policia Local han iniciat una campanya dirigida als menors d’edat per a la prevenció de consum d’alcohol.

Altra de les novetats d’estes festes és el servei gratuït de bus urbà que ha posat en marxa l’Ajuntament de Nules. Este servei nou pretén facilitar el desplaçament a tots els veïns i veïnes que es troben a les platges de Nules, així hi haurà autobús des de la nit del divendres 17 d’agost fins al dissabte 25 d’agost en horari de 2.004.00 i 7.00 h que eixirà de la parada del Jardí Botànic i es dirigirà a Mascarell i a la platja.