18:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Nules col·labora amb la Fundació ‘Apadrina una Perruca’

L’Ajuntament de Nules en col·laboració amb l’Associació de Dones per la Igualtat de Nules (ADIN) i el Projecte Rosa contra el Càncer de Mama de la localitat s’han tornat a sumar al projecte solidari “Apadrina una perruca” de la Fundació de l’Hospital Provincial amb una donació de 540 euros.

“Aquesta recaptació es va obtindre en la sisena edició de la marxa contra el càncer de mama realitzada a Nules el passat 21 d’octubre. És una altra forma de participar en aquest projecte social on poden acudir de manera voluntària totes les dones que necessiten una perruca a causa del tractament d’aquesta malaltia”, indica el regidor de Sanitat, Antoni Romero.

El projecte “Apadrina una perruca” es va crear per la iniciativa d’una pacient que per conseqüència del tractament es va quedar sense cabells i en comprovar els preus de les perruques va organitzar activitats solidàries per a recol·lectar fons per a poder comprar perruques i deixar-les a disposició de les dones malaltes oncològiques de la província de Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado